contact pensioenplusser

Niet gevonden wat je zocht?

PensioenPlusser is een blogsite met artikelen op het gebied van financieel, pensioen en (zzp-)onderneming gericht op de niet-vermogende particulier/ondernemer die in de huidige complexe financiële wereld een “praatmaat” goed kan gebruiken.

PensioenPlusser heeft als doel zijn volgers objectief te informeren over allerlei financiële zaken waarmee zij in het dagelijkse leven in aanraking komen. PensioenPlusser biedt – daar waar nodig – zijn volgers tevens kosteloze hulp en/of begeleiding.

PensioenPlusser staat open voor het schrijven van reviews, voor advertorials, het bezoeken van events, en voor het organiseren van winacties. Er is veel mogelijk in overleg. Neemt u gerust contact op via onderstaand contactformulier.

PensioenPlusser kijkt uit naar uw reactie!

 

Contactformulier:

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Wim
(60-plusser). Ik heb altijd gewerkt binnen de financiële branche en ben eind 2017 vervroegd met pensioen gegaan. Ik heb in mijn loopbaan veel meegemaakt en wil mijn goede en slechte ervaringen graag met jullie delen. Ik ben geen professionele schrijver, maar een senior die veel van zijn vak houdt en daar graag over schrijft. Ik nodig je uit mijn artikelen te lezen, leer van mijn fouten en doe er je voordeel mee.
 
Ik richt mij op de niet-vermogende particulier of ondernemer (IB-er of ZZP-er), die binnen de huidige complexe wereld van financiële aangelegenheden, pensioenzaken en zzp-ondernemerschap een “praatmaat” goed kan gebruiken. Ik bied je – als mijn zeer gewaardeerde volger – graag kosteloos hulp en/of begeleiding in dingen waar je zelfstandig niet uitkomt.
 
Een berichtje achterlaten mag natuurlijk altijd en mocht je vragen en/of suggesties hebben, dan mag je uiteraard contact met mij opnemen via het contactformulier.

PensioenPlusser Social Media

Like ons op Facebook

NIEUWSBRIEF

NIEUW

ARCHIEF

Archief

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.