Over mij

Mijn naam is Wim en ik ben eigenaar van de blogsite PensioenPlusser.

Ik ben 60-plusser en woon samen met mijn vrouw in Wageningen. Wij zijn de gelukkige ouders van een – inmiddels uitwonende – dochter.

Ik heb bijna 40 jaar als financieel/pensioen adviseur gewerkt en ben eind 2017 gestopt met werken in loondienstverband. De laatste jaren van mijn loopbaan waren zeer hectisch (lange werkdagen, file, stress, etc.). Ik besteedde toen helaas weinig aandacht aan mijn gezin en kwam niet in voldoende mate toe aan leuke bezigheden. Reden waarom ik per 1-1-2018 gekozen heb voor vervroegde pensionering.

Ik kan mij nu bezig houden met leuke dingen waar ik vroeger te weinig aan toekwam, namelijk: fitness, fietsen, wandelen en reizen. Maar ik ben ook nog steeds bezig met mijn vak. Ik bezoek seminars, workshops en studiebijeenkomsten in mijn vakgebied (financieel, pensioen en zzp-onderneming) en publiceer hierover in mijn blogsite artikelen. Er is nu gelukkig sprake van een gezonde balans tussen “werken” en vrije tijd.

In mijn artikelen blik ik regelmatig terug op mijn arbeidsverleden door aan te geven wat ik toen heb meegemaakt, wat ik goed heb gedaan en nog steeds profijt van heb of wat ik anders had kunnen of moeten doen om nu daar meer de vruchten van te kunnen plukken. Ik wil mijn ervaring graag met mijn volgers delen, zodat zij van mijn “fouten” kunnen leren of goede daden van mij in hun eigen financiële handelen eventueel ook zouden kunnen toepassen.

Waar schrijf ik over?

Financieel

Blogs over allerhande items die met je portemonnee te maken hebben, zoals: belastingaangifte, WW- uitkering, verzekering, etc.

Pensioen

Blogs over pensioenvraagstukken, zoals: hoe krijg ik inzicht en overzicht over mijn pensioensituatie zonder veel voor te hoeven doen?

Onderneming

Blogs over ondernemingsvraagstukken voor de kleine IB-er/ZZP-er, zoals: hoe behaal ik maximale netto waarde uit mijn opbrengsten?

Mijn CV

Naam Wim Quispel
Geboortedatum 31-03-1957
Burgerlijke staat Gehuwd
Kinderen Dochter (30)
Huidig werk Fulltime financiële blogger (vanaf maart 2018)
Vorig werk Financieel/Pensioen Adviseur bij raadgevende adviesbureaus(van 1979 tot en met 2017)
Opleiding Actuariële Wetenschappen (1980 – 1988)

Tot slot ..

Ik publiceer wekelijks 2 tot 3 artikelen. Het aantal online artikelen groeit dus hard. Neem gerust een kijkje op mijn blog en blader door de artikelen heen. Mocht je vragen en/of tips hebben, dan kun je deze stellen resp. geven via het contactpagina. Voor vragen omtrent adverteren en dergelijke verwijs ik graag door naar mijn zakelijk pagina.

Veel leesplezier en graag tot ziens op mijn blog…

Groet,
Wim Quispel (artiestennaam)

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Wim
(60-plusser). Ik heb altijd gewerkt binnen de financiële branche en ben eind 2017 vervroegd met pensioen gegaan. Ik heb in mijn loopbaan veel meegemaakt en wil mijn goede en slechte ervaringen graag met jullie delen. Ik ben geen professionele schrijver, maar een senior die veel van zijn vak houdt en daar graag over schrijft. Ik nodig je uit mijn artikelen te lezen, leer van mijn fouten en doe er je voordeel mee.
 
Ik richt mij op de niet-vermogende particulier of ondernemer (IB-er of ZZP-er), die binnen de huidige complexe wereld van financiële aangelegenheden, pensioenzaken en zzp-ondernemerschap een “praatmaat” goed kan gebruiken. Ik bied je – als mijn zeer gewaardeerde volger – graag kosteloos hulp en/of begeleiding in dingen waar je zelfstandig niet uitkomt.
 
Een berichtje achterlaten mag natuurlijk altijd en mocht je vragen en/of suggesties hebben, dan mag je uiteraard contact met mij opnemen via het contactformulier.

PensioenPlusser Social Media

Like ons op Facebook

NIEUWSBRIEF

NIEUW

ARCHIEF

Archief

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.