Pensioenplusser Zakelijk

Zakelijk

PensioenPlusser is een blogsite met een groeiend aantal bezoekers en is daarom een goede plek om uw merk onder de aandacht te brengen. Ook de social media kanalen blijven groeien en zijn een uitstekende plek voor bijvoorbeeld een review. Wilt u samenwerken met PensioenPlusser? Dit is op verschillende manieren mogelijk.

Zo kunt u denken aan gastartikelen, reviews, adverteren en winacties. Ook wordt PensioenPlusser graag op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen omtrent financiële zaken, pensioenzaken en/of (zzp-)ondernemingsaangelegenheden. Kortom: persberichten zijn altijd welkom! Voor een tarievenlijst en verdere informatie over bezoekersaantallen kunt u via het contactformulier in contact treden met PensioenPlusser.

Ik vind het erg belangrijk dat ik volledig achter een door mij geschreven artikel sta. Dit zal ik altijd als uitgangspunt hanteren bij het schrijven van artikelen. Een samenwerking wordt altijd aangegeven door een afbeelding. Ik houd op deze manier graag transparantie naar mijn lezers toe.

Welkom op mijn blog. Mijn naam is Wim
(60-plusser). Ik heb altijd gewerkt binnen de financiële branche en ben eind 2017 vervroegd met pensioen gegaan. Ik heb in mijn loopbaan veel meegemaakt en wil mijn goede en slechte ervaringen graag met jullie delen. Ik ben geen professionele schrijver, maar een senior die veel van zijn vak houdt en daar graag over schrijft. Ik nodig je uit mijn artikelen te lezen, leer van mijn fouten en doe er je voordeel mee.
 
Ik richt mij op de niet-vermogende particulier of ondernemer (IB-er of ZZP-er), die binnen de huidige complexe wereld van financiële aangelegenheden, pensioenzaken en zzp-ondernemerschap een “praatmaat” goed kan gebruiken. Ik bied je – als mijn zeer gewaardeerde volger – graag kosteloos hulp en/of begeleiding in dingen waar je zelfstandig niet uitkomt.
 
Een berichtje achterlaten mag natuurlijk altijd en mocht je vragen en/of suggesties hebben, dan mag je uiteraard contact met mij opnemen via het contactformulier.

PensioenPlusser Social Media

Like ons op Facebook

NIEUWSBRIEF

NIEUW

ARCHIEF

Archief

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.